家居数字商学院 dla iPhone

(0)
  • Status bezpieczeństwa

Recenzja Softonic

家居数字商学院: Potężna platforma edukacyjna dla firm.

家居数字商学院 to bezpłatna aplikacja iPhone'a opracowana przez BeiJing AllGF Cultural And Scientific Consultation Co.Ltd. Należy do kategorii Narzędzia i narzędzia i ma na celu zapewnienie firmom kompleksowej platformy edukacyjnej. Skupiając się na kluczowych pracownikach, takich jak przedsiębiorcy, dyrektorzy inwestycyjni, dyrektorzy nadzoru, szefowie dealerów, kierownicy sklepów i przewodnicy sprzedaży, ta aplikacja oferuje oszczędność czasu, wydajny i zrównoważony system wzrostu biznesu.

Aplikacja umożliwia firmom dostosowanie i gromadzenie ich podstawowych aktywów wiedzy. Oferuje dostosowane kursy i wyodrębnia treści w celu wzmocnienia podstawowych kompetencji talentów marketingowych. Dzięki tej aplikacji telefon komórkowy staje się nieograniczonym uniwersytetem, umożliwiając użytkownikom naukę o dowolnej porze, w dowolnym miejscu i we własnym tempie. Aplikacja podkreśla ciągłe uczenie się i natychmiastowe stosowanie zdobytej wiedzy.

Ponadto, aplikacja pełni rolę centrum dowodzenia, zapewniając bieżące informacje o działaniu systemu. Wykorzystuje statystyki danych do zarządzania i operacji, zapewniając kontrolę na poziomie krajowym nad bieżącym stanem nauki wszystkich użytkowników.

Program jest dostępny w innych językach

家居数字商学院 dla iPhone

• Darmowa

• Po Polski
  • V 3.1.4
  • 4.6

(0)
  • Status bezpieczeństwa

Opinie użytkowników o 家居数字商学院

Czy próbowałeś 家居数字商学院? Bądź pierwszy zostawić swoją opinię!

Przeglądaj aplikacje

Reklama

Przepisy dotyczące korzystania z tego oprogramowania różnią się w zależności od kraju. Nie zachęcamy do korzystania z tego programu ani nie akceptujemy go, jeśli narusza on prawo.